Διεύθυνση

Αλεξάνδρου 14α - ΑΙΓΑΛΕΩ

Τηλέφωνο

695 3093606

Email

.

 

Είναι δυνατοί αλλά στοργικοί, σοβαροί αλλά και αστείοι και έχουν όλοι τους ένα κοινό: γίνονται… παιδιά με τα παιδιά μας. Γι’ αυτό τους υπερ-αγαπάμε και τους αφιερώνουμε αυτά τα χαριτωμένα σκίτσα, που περιγράφουν πώς είναι η ζωή κάθε μπαμπά, του δικού μας μπαμπά. Και ναι, θα μπορούσαν να είναι ακόμα και φωτογραφίες από το σπίτι σας!

Ο συγκεκριμένος μπαμπάς άρχισε να εμπνέεται από τις πολύτιμες στιγμές που περνάει με τον γιο του και έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του για τις αναπαραστήσει στο χαρτί. Μάλιστα, κάποια μέρα σκοπεύει να συγκεντρώσει τα έργα του και να τα δωρίσει στον γιο του. Ξεχωρίσαμε 9 από τα πιο χαρακτηριστικά σκίτσα με τα οποία θα ταυτιστεί κάθε γονιός, όμως στο Instagram μπορείτε να βρείτε κι άλλα έργα του, εμπνευσμένα από την καθημερινότητα με τον γιο του.

Η σκιτσογράφος Snezhana Soosh έχει αποτυπώσει και στο παρελθόν την ξεχωριστή σχέση που έχει κάθε μπαμπάς με την κόρη του. Αυτή τη φορά μας χαρίζει πολλά ακόμα παρόμοια σκίτσα από τις γλυκιές καθημερινές στιγμές που περνούν μαζί. Περισσότερα θα βρείτε στο Instagram αλλά και στηνιστοσελίδα της. Απολαύστε τα!

Ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με τον τουρισμό, μιλάει για το ρόλο τού πατέρα μετά το διαζύγιό του

Ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός Νίκος Χατζηαγγελής, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με τον τουρισμό έχοντας δημιουργήσει εστιατόριο-beach bar και ξενοδοχείο στην παραλία Σπαθί στην Τζιά, μιλάει για το ρόλο τού πατέρα μετά το διαζύγιό του. Έναν ρόλο που εξαντλεί στην καθημερινή παρουσία του δίπλα στα παιδιά του και σε οκτακόσιες λέξεις ενός κειμένου που αξίζει να διαβαστεί και να διαδοθεί... 

Ωράριο λειτουργίας

Δευ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Τρί  09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Τετ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Πέμ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Παρ 09:00 ΠΜ - 03:00 ΜΜ
Σ/Κ ΚΛΕΙΣΤΑ

Please publish modules in offcanvas position.